3 gode råd til at finde den rette kran til dit projekt

0

En kran er et meget vigtigt værktøj i forbindelse med mange byggeprojekter – men for at sikre at man får den rette hjælp, er det vigtigt, at man vælger den rette kran til opgaven. Der findes nemlig flere forskellige kraner på markedet, som adskiller sig i forhold til flere forskellige faktorer, bl.a. løftekapacitet og mobilitet. Vi kommer her med 3 gode råd til at vælge den rette kran til dit projekt.

Løftekapacitet

Det første du skal vide, når du skal leje en kran er, hvor stor en løftekapacitet du har brug for. Du skal altså på forhånd vide, hvor meget kranen skal løfte og faktisk også, hvor tæt på den skal være på det, den skal løfte. Det er altså altid en god idé at undersøge, hvad kranen helt konkret skal bruges til, så du ender med at vælge den rette kran. Det er jo ærgerligt at leje en kran, som du ikke kan bruge til formålet.

Plads

En kran fylder naturligvis en del. Det er en stor maskine og kræver en del plads. Det hænger unægtelig sammen med at den skal kunne løfte mange tons. Der findes dog kraner i forskellige størrelser, så du kan vælge størrelse alt efter hvor meget plads, der er til rådighed på byggepladsen. Hvis der ikke er særlig meget plads, kan det være en god idé at vælge en lastbilkran eller mobilkran. Hvis der dog er fint med plads, har du frit valg på alle hylder og kan gå efter den kran, der passer bedst til den løftekapacitet, du har behov for.

Mobilitet

Nogle kraner står fast, imens andre kan flyttes rundt på. Når du skal finde den rette kran til dit projekt, skal du altså finde ud af, om du har brug for en kran, der bare kan stilles et sted eller om du har brug for en kran på forskellige steder på byggepladsen. Det er altid en fordel at have en kran, der kan flyttes rundt på, men i forhold til løftekapaciteten, kan det godt være, at det er bedre at have en kran, der står fast.

Uanset om du har brug for en mobilkran, spieringskran eller en helt tredje kran, så kan vi anbefale, at du allierer dig med BAS KRANER. Det er et dansk kranfirma, som har et stort udvalg af kraner til mange forskellige formål. De kan også rådgive dig om den bedste kran til dit byggeprojekt, så du ikke ender med den forkerte kran og undgår forsinkelser, som kan koste dyrt på bundlinjen i sidste ende.

Share.

Leave A Reply