3 gode råd til at give hjemmet nyt liv

0

Er du havnet i en situation, hvor du synes, du trænger til forandring i din bolig? Eller står du måske i en situation, hvor du overvejer at sælge dit hus, men vil gøre det mere attraktivt for en køber at byde på det?

Der kan være mange gode grunde til at investere i sit eget hjem. Men hvor kan man få god værdi for sine penge, samtidig med at det giver lidt nyt liv? Få 3 gode råd her!

Nye New York gulve

En af de ting, man meget sjældent tillægger reel værdi i en gang boligfornyelse, er gulvet! Gulvet spiller dog en stor rolle, da det er med til at give rummet karakter. Derfor vil vi ikke nævne det åbenlyse valg, som er at give væggene nye farver, men i stedet slå et slag for gulvet. Især et råt New York gulv kan gøre en stor forskel på den måde, man ser rummet an på. Et råt gulv har hele det her industrielle præg over sig, hvilket er særligt in for tiden. Det skyldes ikke mindst, at man kan skabe nogle helt himmelske kontraster ved at arbejde med det rå, det organiske og det pæne. Altså ved at arbejde med gulvet, planter og så indretningsgenstande som vaser, malerier, designmøbler m.m.

Hvis du overvejer et råt gulv, så tag et kig på https://epoxy-design.dk/, hvor de tilbyder at lægge gulve i flot stil og med solid holdbarhed.  

Skift taget

Når du ser på dit hus udefra, udgør taget en stor del af det samlede indtryk. Og et nyt tag er ikke bare med til at forskønne din bolig, men også hæve boligens værdi! Det skyldes, at det er meget attraktivt kontra at en køber selv skal tage stilling til om det skal skiftes. Er du ved at planlægge et salg, men har et ikke så gammelt endda et tag, skal du selvfølgelig ikke udskifte det. Men er det alligevel ved at være tiden, så overvej det, da det kan gøre en stor forskel i oplevelsen af din bolig.

Energioptimér

Energioptimering er måske ikke noget, du kan se med det blotte øje. Men tit kan det faktisk føles på kroppen – og især mærkes på pengepungen!

Når det kan mærkes på kroppen, så skyldes det, at man ved at få isoleret ordentligt f.eks. kan lukke for kuldebroer eller få gjort op med de kolde gulve, som giver kolde fødder! Det giver en helt anden fornemmelse i hjemmet.

Dertil vil der være penge at spare på varmeregningen, fordi huset jo holder bedre på varmen. Måske du endda ikke bare isolerer, men får nye energikilder! I så fald kan der være rigtig meget at hente, da du ikke blot holder bedre på varmen, men også skaber mere energieffektiv – og billigere – opvarmning.

Share.

Leave A Reply