3 klimavenlige valg du kan lave som studerende

0

Vil du gerne være med til at gøre en aktiv forskel for klimaet som studerende, men er du ikke sikker på, hvad du kan gøre, kan du lade dig inspirere af vores liste her, som kan hjælpe dig godt på vej mod nogle klimavenlige valg.

 

Har du som studerende på et tidspunkt brug for en gennemsnit beregner, kan du finde en på nettet. Så får du nemmere ved at klare dig i matematik.

Stop med at spise kød

En af de måske nemmeste ting, du kan gå i gang med at gøre først, er at begynde at spise mindre kød. Hvis du ikke skære det helt fra dit forbrug, kan du i det mindste prøve at skære ned på mængden af kød, som du spiser.

 

Det handler dog ikke kun om mængden af kød, men også lige så meget om typen af kød, som vi spiser. Det er eks. mere klimavenligt at spise kylling end oksekød. Så tænk over dette når du skal lave dine madplaner fremover, da dine valg inden for mad også har noget at sige.

Vælg at købe genbrug i stedet for nyt

Et andet godt råd til dig kan være at begynde at købe genbrug i stedet for at købe nyt, når du står og mangler noget nyt i dit liv.

 

Om det så er tøj, elektronik, møbler eller hvad det kan være, er det altid en god idé at undersøge, om du kan købe det brugt, da du på den måde ikke er en del af, at der skal produceres nye ting, når du skal købe noget.

 

Der er så mange gode genbrugsting, og der er mange gode butikker, der sælger brugte ting, som du kan købe. Og du kan endda ende med at spare penge på det.

Tænk over hvordan du sorterer dit affald

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du husker at sortere dit affald korrekt. Der er mange gode guides til, hvordan du sorterer dit affald korrekt, og der er mange retningslinjer fra bl.a. kommunen om, hvordan du bedst sorterer dit affald.

 

Nu har du altså fået et par gode råd til, hvad du kan gøre for klimaet og miljøet. Men der er naturligvis også en masse andre gode ting. På nettet kan du nemt finde en masse gode anbefalinger om, hvad du ellers kan gøre for at bidrage.

Share.

Leave A Reply