3 ting du bør overveje når du køber hus 

0

Står man som førstegangs boligejer, er der ingen tvivl om, at det kan være overvældende. Der er mange ting man skal være opmærksom på og mange love og regler som skal følges. Men, hvad nu, hvis man fortryder købet? Dette er blot en af de ting, der kan være en fordel at sætte sig ind i inden man kommer så langt Læs med her.  

Få en boligrådgiver til at hjælpe 

Det er en rigtig god idé at få en boligrådgiver med dig, når du står med så stor en beslutning. En boligrådgiver kan nemlig hjælpe med flere ting, herunder fortrydelsesret ved boligkøb. Der kan blandt andet være flere grunde til, at man alligevel fortryder boligkøbet og der er det en god idé at få hjælp af en professionel, som har forstand på området.  

Boligrådgiveren kan desuden hjælpe med både køberrådgivning, gennemgang af købsaftale og meget andet. Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor det kan være enormt relevant at få en rådgiver med sig når man skal købe ny bolig, så klik ind på nemadvokat.dk og læs mere.  

Klimavenlig bolig 

Der er mange ting, man kan gøre ved boligen for at gøre den mere klimavenlig. Det kan blandt andet være isolering, vinduer og døre, som man skal kigge på. Det kan også være, hvordan huset bliver varmet op. Der er et hav af muligheder, og når du kan kalde boligen din egen, er der muligvis også en hel del mere frihed til at skabe en mere bæredygtig bolig, hvis det er det, som du/i ønsker jer.  

Bæredygtig hverdag 

Selv i hverdagen kan man gøre meget for at passe bedre på miljøet. Udover, at det er en rigtig god idé at anskaffe sig hvidevarer med energimærke ’A’, så er der også mange andre ting man kan gøre. For eksempel er det bedre at tørre vasketøjet udendørs, på den måde sparer man både el og vand. Er man så heldig at have en have, så kan man med fordel begynde at dyrke økologisk frugt og grønt.  

 Mangler der møbler i hjemmet, kan I også få mere luft i økonomien ved at købe dem som genbrug. Der findes masser af muligheder for både nyere og mere gammeldags møbler på enten nettet eller i genbrugsbutikkerne. Ikke nok med der er penge at spare, så er man også med til at passe på miljøet ved at genbruge.  

 Når det kommer til ressourcerne i hjemmet, kan man for eksempel tænke mere over, hvor meget man bruger i varme, vand og el. Kan man nøjes med kortere bade? Er det muligt at være mere betænksom andre steder, hvor man bruger af disse ressourcer? Ofte handler det om vaner, som man kan ændre i forhold til at leve mere miljøvenligt. Det samme gælder mange ting i køkkenet, når man snakker om bæredygtighed.  

Dette handler blandt andet om, hvordan man sorterer sit affald, genbruger emballage og, hvad man spiser. Der findes masser af gode tips online til, hvad man kan gøre for at passe bedre på miljøet og leve mere klimavenligt.

Share.

Leave A Reply