5 ting, du skal tænke på, når du flytter

0

En flytning er en spændende tid i dit liv. Et nyt sted, en ny start! Men det kan være svært at vide, hvad man skal forberede sig på, når man flytter. Her er 5 ting, du bør tænke over, før du pakker sammen og tager af sted:

1) Hvad har jeg brug for at få med?

Med det menes der, hvor meget plads er der det nye sted? For hvis der er nogle møbler, som ikke skal med over i den nye bolig, så skal den væk inden den store flyttedag! Jo mindre, der skal flyttes, jo bedre!

2) Hvem skal hjælpe mig med at flytte?

Sørg for at sætte kryds i kalenderen, både med hensyn til, hvem der kan komme og hjælpe, men du skal også have styr på, hvad tid flyttefirma København ankommer, kontra hvornår dine medhjælpere kommer.

3) Hvor meget fylder mine møbler?

Hvor mange papkasser skal der fyldes, da det er ret relevant i forhold til stor en varevogn, der skal bookes til flytningen. Jo mindre bil, jo billigere en privatflytning bliver det for dig.

4) Ønsker jeg at købe noget nyt, når vi ankommer til destinationen? (dvs. møbler eller apparater). Hvis ja, hvor mange penge skal jeg så sætte til side til dette køb?

Det er en god ide, at have en ide om hvilke nye møbler du ønsker på sigt, da der også skal være økonomi til det. Pengene løber hurtigt op, når du skal flytte og købe nye møbler, så lav et skema, så du har styr på dine udgifter!

5) Er der noget, der kræver særlig opmærksomhed under flytningen (antikviteter)?

Sørg altid for at have tid og overskud til uforudsigelige problemstillinger. Derfor kan det være en god ide, at have en tæt veninde, eller sin mor til at være behjælpelig, når man føler, at alle alarmklokker ringer.

Share.

Leave A Reply