Ballonen 

0

 

Ballonen 

Som barn elskede man balloons, når familien skulle ud og spise på forskellige restauranter. Det var specifikt, når familien skulle på Jensens Bøfhus, hvor ballonen ikke blot var udendørs lejetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen. Hos Bones kunne man få gode bøffer, og som det bedste kunne man få lov til at beholde balloons, som jeg fik når man ankom til restauranten. Når vi sad i sin stol kunne man kigge på loftet som var dækket af balloner over det meste, hvilket lavede stemningen sindssyg fed. ballonen er noget af det fedeste fra min ungdom, og balloons optræder ofte i løbet af mit liv, og balloons magic er de fleste gange en del af flere af mine fejringer.  

Balloons kan for os være mange forskellige ting. Der er blandt andet balloons magic som udendørs legetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med gaden og andre bekendte var en fast tradition. Her producerede vi så mange balloons magic jeg overhovedet kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne lave de sjoveste oplevelser sammen med vores kusiner. Som en del af vores tradition, opdagede jeg ud af, at jeg kunne skaffe redskaber so kan assistere kunderne med hurtigt at lave mange balloons magic på en gang, så du bare kan komme i gang med den sjove del af processen. vandballoner er stadig fede udendørs legetøj selv når vi nu er blevet voksen. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig meget underholdende, specielt når der her i sommertiden skal afholdes fester, hvor vi kan sammensætte vores sommerlige vejr, balloons og drinks, og derigennem gør vores fester det mere sjov.  

 

Vandballoner til alle fester 

 

Magic Balloons behøver ikke nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons magic er gode til festlige perioder, såsom til familiefester. Jeg vil normalt at anskaffe mig tit mangeen del

Share.

Leave A Reply