Hvor finder jeg en billig støvsuger?

0

Køb af professionel støvsuger til virksomheder inden for erhverv og industri er og bør altid være en investering, hvor undersøgelse og valg af støvsuger tages seriøst, derfor har denne hjemmeside blandt andet sat sig for at prissammenligne og generelt skrive om indhold omhandlende rengøringsartikler og rengøringsprodukter. Det er alt fra personlig hygiejne til guides og rengøringsmaskiner – vi anbefaler at du tager et kig på denne side, for du vil med sikkerhed finde nogle produkter som falder i din smag.

Det samme gælder, når fødevarebranchen og sundhedsbranchen erhverver professionelle støvsugere til såvel fødevarevirksomheder og til hospitaler og lignende institutioner. Der er med andre ord ekstrem stor forskel på at købe en støvsuger til industriel og offentlig brug og så det at købe en støvsuger til husholdningsbrug.

Indkøb af professionel støvsuger

Denne webside henvender sig udelukkende til professionelle indkøbere af rengøringsmidler – i dette tilfælde forskellige typer støvsugere.

En støvsuger – professionel støvsuger vel at mærke – har stor betydning for en virksomheds interne miljø, og støvsugere kan for den sags skyld også have betydning for virksomhedens omdømme udadtil.

Definer dit behov for rengøring og køb så støvsuger

Det er vigtigt, at du får defineret dit firmas behov for den rengøring, der skal klares med en støvsuger.

Nogen steder i virksomheden kan du til rengøring bruge en professionel støvsuger af en type, der typisk går for at være en husholdnings-støvsuger.

Andre steder har du brug for en støvsuger, der kan klare at støvsuge og rengøre støv og lignende partikler og smudsemner, der kræver en støvsuger med høj sugeevne og et filter, der holder støvet i støvposen i din støvsuger.

Fordele med den rette støvsuger

rengøringsartiklerSom nævnt kan det rette valg af en professionel støvsuger gøre en forskel både i din virksomheds interne miljø og i dens omdømme udadtil.

Den forskel, som den rette professionelle støvsuger kan tilvejebringe, kan i sidste ende give en konkurrencemæssig fordel for din virksomhed.

For en produktionsvirksomhed i industrien kan en professionel støvsuger give den rengøring, som forhindrer, at maskiner og de udviklede produkter bliver udsat for en kvalitetsnedgang forårsaget af snavs og smuds.

Som eksempel sørger en professionel støvsuger på et hospital i sundhedssektoren for at patienter ikke får forværret deres sygdomme grundet sundhedsskadeligt snavs og farlige bakterier.

For virksomheder, der producerer enhver type af produkter, som forbrugere indtager, er det naturligvis også af største vigtighed, at rengøringen på en sådan virksomhed er ekstrem god og af høj kvalitet. Det kræver rengøring med de bedste professionelle støvsugere. En professionel støvsuger kan hjælpe en sådan virksomhed med at beskytte produkter mod farlige bakterier, insekter og sygdomsfremkaldende snavs og støv.

Derudover er det naturligvis vigtigt at tænke på, at medarbejderne i såvel produktionsvirksomheden som på fx hospitalet har det bedst i et rent miljø, hvilket typisk vil øge både humør og arbejdsindsats. Så alene her er der grunde nok til at vælge den bedst mulige professionelle støvsuger til at klare det behov for rengøring, som er gældende.

Professionel støvsuger holder omkostninger nede

En professionel støvsuger er som regel designet med henblik på høj funktionalitet, så rengøringen kan udføres effektivt og derved være medvirkende til at spare arbejdstimer og holde omkostningsniveauet nede. I den forbindelse er det værd at bemærke, at for en professionel støvsuger gælder der typisk følgende:

  •     En professionel støvsuger har en stor sugeevne
  •     En professionel støgsuger kan indtage en større mængde skidt og snavs
  •     En professionel støvsuger kan opsuge grovere skidt, smuds og snavs

Derudover kan en professionel støvsuger som regel bedre klare at blive anvendt i fx industrivirksomheder, hvor selve produktionsmiljøet har en mere grov indvirkning på støvsugerens egenskaber omkring holdbarhed.

Vedligeholdelse af en professionel støvsuger

Det er væsentligt, at en professionel støvsuger er til rådighed i fx en virksomhed, et kontor, og et hospital dagligt, så rengøringen dagligt kan holdes vedlige. Det betyder, at det er meget vigtigt at vælge en professionel støvsuger, som er holdbar, som har en stor ydeevne og som er kendt for at kunne leve op til disse krav.

Professionelle støvsugere er genstand for en kontinuerlig innovativ højteknologisk videreudvikling, der sikrer en løbende og fordelagtig forbedring af hver enkelt professionel støvsugers egenskaber på alle områder.

Det er derfor hensigtsmæssigt at første kriterie for valg af professionel støvsuger tager udgangspunkt i, hvor mange år støvsuger-producenten har været på markedet.

Share.

Leave A Reply