Bliv gladere for jeres have

0

Rigtig mange danskere har eget hus og have. Det har de ofte sammen med personen, de lever sammen med, og muligvis børn og kæledyr også en del af familien og husstanden. Når en have står i meget lang tid uden at blive plejet og taget af, ved vi jo alle sammen, at den bare gror til og bliver mindre rar at se på og være i. Rigtig mange husejere ønsker sig sådan drømmehaven, de finder nydelig at se på, som de er stolte af, og som hele familien ønsker at tilbringe meget tid i. Læs mere i følgende artikel om, hvad du eventuelt kan gøre for at blive mere tilfreds med din have. Finde den ægte motivation til at gå i kast med havearbejdet.

Tag nogle arbejdsdage i haven

Det handler om, at i tager en fælles beslutning om, at næste ferieuge eller næste weekend skal stå på arbejde og nyskabning af haven. At have en have, som man er yderst tilfreds med kan have uendelig stor betydning for din personlige og din families generelle glæde og velvære i hverdagen. Derfor kan det også betale sig simpelthen at tage fri fra arbejdet i nogle dage for at komme til bunds med arbejdet i haven. For mange er en weekend ikke nok, da de sidder med en masse arbejde til op over ørerne, hjemmeopgaver også og ting, der skal klares i forbindelse med børnene.

Hvis du taget helt fri i nogle dage, eller hvis du bare vælger at bruge weekenden eller en lille ferie på at være i haven, er det bare med at du lader arbejdet ligge. Det kan faktisk være helt afstresse at ordne ting i haven. Og du vil faktisk i mange tilfælde opleve at der kommer ny energi og overskud tilbage i dig, du kan tage med tilbage på arbejdet igen. Det kræver bare, at du lever dig helt ind i arbejdet med haven. Du bliver også enormt glad af bare at se det færdige resultat. Børnene vil også synes, at det er en dejlig måde at være sammen med deres mor på, mens de kan hjælpe til med, hvad de nu kan. Så prioriterer tiden og læg kun din energi og opmærksomhed der. Så vil weekenden blive en, hvor I har løst opgaverne i haven, uden at I fandt det stressende. Og dermed vil I være rigtig langt med opgaven i at få en have, I bliver gladere for.

Gør haven til jeres

Undlad endelig ikke at gøre haven til jeres helt egen med en masse personlige touch. Rigtig mange foretrækker et sted i haven, der er afskærmet af et flot hegn for nysgerrige blikke, hvor man kan sidde og have det rart. I kan også tage på genbrugspladsen og finde borde, havestole og meget mere til billige penge. Efterfølgende kan I male dem i lige den farve, I synes. Så bliver de hyggelige og autentiske at se på, og I gør en miljøvenlig og bæredygtig handling. 

Share.

Leave A Reply