Blomstermix, Blomster, sommerfugle og Bier

0

Du behøver aldeles ikke at være landmand for at skabe dine egne blomsterstriber. Blomsterstriberne har udgjort populære de seneste år og hedde også blomsterbrak, blomsterbånd eller grøftekantsblomster. Blomsterblandinger fra froehandel.dk hjælper du insekter og dyr, medens du får skønne blomster at se på.

 

Med disse blomsterblandinger, har man mulighed for for at skabe man flotteste buketter impliceret blomster fra haven. Først fjerner man sten og ukrudt, dernæst græstørvene og rødder, så jorden ligger helt cafeteria. Herefter er førnævnte en god tankeverden at strø sand (5-10 centimeter) ud over arealet, siden det giver isoleret godt bunddække.

Hvis du aldeles ikke ønsker at være medlem af kundeklubben længere, skal du blot indtaste jeres navn og elektronisk post adresse og trykke på afmeld i tilmeldingskvitteringen eller nyhedsbrevet. Oprindelig indsamlet lagt i Hedeland men herpå opformeret og dyrket i større stil. Sås i næringsfattig sandjord, har folk muldlag skal det vendes eller fjernes og påfyldes sand eller grus. Folk skal ikke gøde jorden på en stor del måde, når frø er smidt klippes arealet og afklip fjernes. For for at udpine jorden endda kan du klippe og fjerne afklip i tidlig forår, samt placerer træer i området. Svingelgræs uden udløbere, sætter tuer og indehaver ikke udløbere tilsvarende andre græsser, ovenstående giver plads til blomster og er god til kanter hvor du langtfra vil have græsset breder sig.

Mange af de arter er nemlig truede, da deres naturlige fødekilder danner færre og færre. Med blomsterblandinger hjælper du insekter og dyr, får skønne blomster at kaste sit blik på på, og får samtidigt mulighed fortil at plukke blomster til f. Drys med let hånd græsfrøene ud, og følg efter delagtig blomsterfrøene.

Her er fremme etårige, der skal kaste deres frø efter blomstring, og flerårige, der kommer igen år i kraft af år. Det findes en blanding, du vil have morskab af i årene fremover. Det er ikke sikkert, i den hensigt at du vil opleve alle arterne i blandingen, da lokale forhold som jordtype og fugtighed magter have indvirkning på, hvilke arter der trives bedst lagt i netop din have. Men med nogen brede sammensætning bort arter skulle der være rig mulighed for at opnå lidt ekstra vildskab. Efter de vilde blomster gavmildt indehaver drysset frøene ud i blomsterengen, skærer du planterne bagud. Blomstermarken vil herefter stå i fuldt flor år efter år, men er der vilde blomster, der er gået til, eller ubrugte typer du gerne vil supplere delagtig, kan du kaste flere frø.

Hvis du indehar valgt forårssåning, vil du vande jævnligt og holde jorden fugtig indtil at spirerne har fået godt fat plus planten har sat sit første sæt ‘karaktérblade’ – dvs. Det første sæt blade, der differentierer den plante fra andre arters. For lettere udsåning plus jævnere fordeling magter du evt.

 

Når forholdene udenfor er ideelle, kan du udplante de før blomsterfrø, som i mellemtiden er vækstet i at blive planter. Blomsterfrø blandinger indeholder forskellige sorter frø, som består af en blanding bort etårige og toårige blomster. Oftest magter du finde blomsterfrø blandinger hvis indhold blomstrer på usammenlignelige tidspunkter af sæsonen, så du altid har smukke blomster som blomstrer.

Almindeligt plænegræs er javist alt for stærkt til en blomstereng og vil kvæle blomsterne. Brug lagt i stedet arter, ligesom er svagtvoksende og tørketolerante. Det magter for eksempel bestå i rødsvingel, stivbladet svingel og rød vene.

Blomster i haven findes en sikker rute til flere insekter i haven plus til en større biodiversitet omkring hjemstedet. Blomster/urter der tiltrækker insekter er f. eks. Hvidkløver, rødkløver, røllike, havemorgenfrue, kornblomst, margerit, bellis, slangehoved, valmuer og smørblomster. Insekterne er afhængige af en jævn tilgang af føde, og det er derfor et ordentligt et problem i den hensigt at der i det dyrkede landskab ikke er særlig kæmpestor variation i faunaen og ret modtage vilde blomster. Ovenstående betydermangel på gode pollen- og nektarkilder.

 

Vild Impliceret Vilje I Haven

Sår du dine vild have med plan blomster i foråret er der normalt nedbør nok lagt i etablering af blomsterengen. Er der derimod meget tørt lagt i vejret, anbefales ovenstående at vande frøene.

 

Forskellige varietet danske buske plus krat kan vinde nyt liv lagt i haven. De giver gode muligheder for læ, skygge, beskyttelse og føde til havens dyr. Bærbuske og blomstrende træer hjælper blandt andet fugle, bier, sommerfugle og biller. Amok Med Vilje arbejder for en vildere og mere forskellig natur, der hvorledes vi mennesker arbejder, bor og opholder os.

 

Blandingen bliver særlig god lagt i naturområder, sommerhusområder plus andre områder, hvad ligger tæt på naturen, og hvorledes jorden er næringsfattig eller sandet. Blandingen med Dansk Vildeng tiltrækker plus giver mad til en bred række af hjemmehørende insekter – også nogle af de bedre spændende og sjældne som blåhatjordbi, som elsker blomsten blåhat.

 

Du kan arbejde for i den hensigt at styrke biodiversiteten i den danske natur ved at samarbejde med for ideal institutioner, kommuner og virksomheder.

Dyrene får bedre chance for overlevelse, plus du får noget pænt at se på. Naturen og dyrelivet får fremgang, hvis du hjælper med at skabe næring og liv. Så hvis man gerne vil konstituere med til at skabe grobund for en god og sund natur i jylland, så skal du sørge for etablering af blomster besidde til insekter, så de har isoleret godt miljø at leve i. De står midt til en global biodiversitetskrise, og Danmark er et af alle de mest naturfattige lande i Europa.

Hvis du vil etablere isoleret område med vilde blomster i din græsplæne, så findes det en god ide at fratage græsset i førnævnte område, hvor bedet skal være. Førnævnte er nemlig ikke alle blomsterfrø, hvad spirer godt, hvis de skal rivalisere med græsset. Benyt dem eventuelt i et tørvedige enkelt andet sted i haven. Så kan du enten lade græsset stå – eller du evner så en blomstereng. Læs med og find ud af, hvordan du magter være vild impliceret vilje. ”Det handler i høj grad om, at de som virksomhed kan være med til at inspirere øvrige og dermed haste en ny adfærd i forhold i at fremme snarere vild natur.

Nu kan førnævnte måske lyde som om, jeg prøver at gøre en dyd af nødvendigheden. Dog sætter jeg gerne en hård grænse ved beskadigelse af fungerende bygninger og infrastruktur. Undertegnede synes nu nok at jeg tilbeder min have ansvarlig, selvom jeg indehar en klippet græsplæne, er der mange af biodiversitet. En evig strøm af praktisk spørgsmål og nogle evig kamp fortil at vælge den rigtige balance. Og denne viden kan bruges som en særdeles effektiv bremse, ifald man vil. Alligevel generelt og endelig må det konstituere en rigtig tommelfingerregel, at jo bedre jeg bøvler om delagtig min prydhave, jo mere klima- og miljøskadeligt bliver det.

 

Når du køber blomsterfrø til haven, så får være til gavn for du og naturen det bedre, fortil naturen får bedre liv, og folk får muligheden for at pryde jeres have med nogle smuk blomster gerne have. Arterne har ergo mulighed for overlevelse på grund af hinandens eksistens. Dersom der forsvinder blot én art, evner hele økosystemet konstituere i fare.

 

Share.

Leave A Reply