Den bedste dating side for enhver smag

0

Ønsker du at begive dig ud i den online dating scene, sidder du sikkert med spørgsmålet om, hvad den bedste dating side i Danmark er. Det er dog et spørgsmål, som der ikke kan blive givet blot ét svar til, da forskellige dating sider er tilpasset forskellige personlige præferencer og/eller situation i livet. Er du ude efter et seriøst forhold, eller er du måske mere ude efter en one night stand? Din alder kan også gøre visse sider bedre end andre.

Uanset hvad du søger, findes der en god dating side for dig. Vi har her samlet en liste over nogle af de bedste dating sider i Danmark.

1. Dating.dk – Danmarks største dating side

Dating.dk er blandt de bedste steder at starte din søgen efter en partner, og det er der gode grunde til. Den er den datingplatform, som har det største medlemstal i Danmark, hvilket vil sige, at chancerne for at finde den rette er højere. Det er simpelt og hurtigt at melde sig til, hvorefter du med lynets hast kan komme i gang med at browse profiler.

Ønsker du at komme i kontakt med nogen, bliver du dog nødt til at betale, hvad end det skulle være et længerevarende medlemskab eller et kortere medlemskab på 15 dage. Du har her muligheden for at søge profiler i hele landet eller måske kun dit lokale område.

2. Partner med Niveau – en dating siden for uddannede singler over 30

Efterstræber du et sted, hvor du kan møde andre uddannede eller blot stærkt karrieredrevne singler, er Partner med Niveau et udmærket sted at lede. Her foregår matchmaking gennem en yderst detaljeret personlighedstest, der skal udfyldes, når du logger ind for første gang. Du besvarer ikke kun spørgsmål, der omhandler dig selv; også spørgsmål om hvilke forventninger du har til en potentiel fremtidig partner. Det kan være sådan noget som, hvorvidt børn ønskes, hvilket uddannelsesniveau de har og måske indkomst.

Partner med Niveau er dog ikke den bedste dating side for alle. Den kan bedst anbefales for dem, der er rundt 30 år og over. Du vil også kunne finde betydelige mængder af personer over 50.

3. C-Date – til den der søger uforpligtende dating

Hvis du er på udkig efter noget mere uforpligtende, er C-Date en af de mest populære sider. På denne side vil du kunne finde en bred vifte af personer fra singler til dem i forhold og endda til dem, der ønsker at pifte deres sexliv op.

Share.

Leave A Reply