Det blødeste bambus sengetøj du har prøvet

0

Bambussengetøj har været trenden de sidste par år nu. Og med god grund, også! Det er blødere end almindeligt bomuldssengetøj, det kræver ikke så meget vedligeholdelse eller vask som bomuld, og bambus er en vedvarende ressource, der er bedre for miljøet.

Her er nogle af fordelene ved at vælge bambussengetøj:

1) Bambussengetøj er blødere end almindeligt bomuldssengetøj

2) Bambus kræver mindre vedligeholdelse og vask

3) Bambus er en vedvarende ressource, der er med til at bevare vores naturressourcer

4) Der findes mange forskellige stilarter af bambuslagen hos Wonderliving.dk

Hvorfor vælge bambus?

Bambussengetøj er det perfekte valg for dig, hvis din hud let bliver irriteret af almindelige bomulds-materiale. Bambus er blødere end bomuld, så det er mere behageligt for folk med følsom hud. Her med henblik på folk med psoriasis. Sengetøj har en tendens til at genere psoriasisudslet, hvor bambus er mere glat og generingsfri!

Bambusmateriale producerer ikke fnuller, som andre typer stof gør, hvilket gør bambus fantastisk i alle typer sengesæt – dynebetræk, hovedpudebetræk, sågar lagner! Du kan dække hele din seng med bambus, og du vil mærke en forbedring af din søvn.

Men hvor forhandles det?

Mange forhandlere har fået øjnene op for at folk efterspørger mere bæredygtige materialer. Ikke kun, hvad angår sengetøj, men generelt alle møbler i boligen. Wonderliving.dk er en af de danskere forhandlere, der sælger bambussengetøj i mange forskellige stilarter og farver. Med et bredt udvalg af priser er du sikker på at finde det perfekte sæt til dit hjem!

Wonderliving forhandler ikke kun bambussengetøj, men du kan også købe dyner og hovedpuder af bambus. Se mere her. Bambus er nemlig særlig eftertragtede af folk med allergier. Det er hypoallergen, hvilket betyder, at det reducerer risikoen for at udvikle allergi. Bambus er også nemlig støvmideresistent! Bambus vokser utroligt hurtigt og kræver kun lidt vand for at blomstre. Det efterlader meget få CO2-fodaftryk, når det høstes, men alt i alt er det et godt alternativ til bomuldsseng, så du kan sove med god samvittighed!

Share.

Leave A Reply