En advokat er guld værd, når der opstår et dødsbo

0

Når man mister en forældre, og står med det efterladte tilbage, som er søskende, dødsbo og minder så kan det være en svær situation at stå i. Derfor er den en god ide, at få en advokat til at stå for alt det praktiske, som kan overholdes og gøres, så man som arvinger, kan få ryddet dødsboet i ro og frem. Læs mere om dødsbo i København. Der er nemlig mange ting, der skal klares indenfor en bestemt tidsremme.

Hvad kan en advokat være behjælpelig med?

Der er rigtig mange ting, som der skal gøres, når man går hen og mister en man har kær. Derfor kan det være en god ide, at man kontakter en advokat, spm har erfaring indenfor dødsbo. Det, som advokaten ellers kan hjælpe med, er blandt andet:

  • Hvis der er gæld, så kan advokaten betale gælden til de rette kreditorer
  • Rådgive om eventuel spørgsmål, der måtte opstå
  • Fordele arven, så alle arvinger får det de har krav på
  • Betale broafgift og dødsboskat

Og meget mere. Det er nogle ting, som arvinger ikke nødvendigvis har en indflydelse på, og derfor kan det være omstændigt, at sætte sig ind i.

Hvad koster en advokat?

Forhen var det faste takster for advokatbistand, når der var tale om behandling af dødsboer. Men de takster er siden hen ophævet. I dag skal advokaten give et overslag ved sagens start, ud fra vurderingen af dødsboets størrelse og så videre. Priserne kan derfor godt varierer fra advokat firma til advokat firma. Hvis du er i tvivl om, hvilken advokat der kan hjælpe dig, kan du eventuelt kontakte den lokale advokat i din by, og tage en snak med vedkommende eventuelt arrangere et møde. Så kan i tage en snak om dine forventinger, samt fremgangsmåde. På den måde, kan du hurtig finde ud af, om det er den rette advokat, du har fundet.

Share.

Leave A Reply