Energi besparelse kan være en hobby du også kan tage med i soveværelset!

0

Energi bespraelse og klimavenlig er udtryk der dukker mere og mere op, nu kan du også tage det med i soveværelset.

Når det kommer til klimavenlig, energi besparelse og co2 neutral. Så tænker de fleste på industri, hvordan produktioner forbedres. Andre tænker på biler, om de kan køre på anden brændstoff eller om de skal sætte nyere dæk på. Nogle tænker også mere på hvad de varmer huset op med og nogle tænker mere på hvad de spiser. Der findes så mange indgange til klimavenlig livsstil at det kan være svært at gennemskue, hvor man skal starte. 

En helt ny verden har dog åbnet sig, og det en der er lidt mere intim. Du kan nu nemlig får sexlegetøj der er miljøvenligt. Ja du hørte rigtigt, du kan nu dyrke sex med langt bedre samvittig hed. I hvert fald hvis du godt kan lide at have sexlegetøj med i legen. 

De nyeste skud på stammen i den industri er nemlig blevet forbedre. I dag bruges der stort set næsten kun genopladelige batterier. Der er miljøvenligt gummi eller silikone i produktionen og tit er den genanvendt. Det betyder at produktet, selvom det næsten altid er lavet af kunststof ikke belaster miljøet. Specielt det at der bruges genopladelige batterier giver en stor aflastning. Batterier der smides væk er en kæmpe miljøsynder. Batterierne er svære at genanvende og ender tit som affald de forkerte steder. 

Alene indpakningen er der også blevet tænkt mere på. Samtidig er opladning stort set ved alle lavet om til USB, dermed skal de laves langt mindre strømforsyninger, der igen betyder mindre svineri. Opladningen gøres blot via det medfølgende kabel, der stikkes i en oplader til f.eks. din mobil. 

Dermed er det blevet noget sjovere at gå i soveværelset og lege. Du kan nu nemlig tage din vibrator frem og gøre det med god samvittighed. 

Share.

Leave A Reply