Få et bedre indeklima med et Genvex anlæg

0

Genvex anlæg er de seneste år blevet utroligt populære rundt om i de danske hjem, hvilket der er rigtig mange gode grunde til.

Anlægget er nemlig god til at fjerne støv og pollen fra hjemmet, så indeklimaet bliver langt bedre efter installationen af anlægget.

Der er dermed bare med at få sat et Genvex anlæg op, hvis du døjer lidt med pollenallergi, allergi over for støv eller bare generelt har allergier.

Spar penge på din varmeregning

Samtidig sparer du en masse penge på din varmeregning, da Genvex anlægget genanvender varmen fra den udskiftede luft. Du har dermed ikke det samme varmetab til udluftning, da varmen forbliver i boligen.

I modsætning til hvis du luftede ud ved at åbne vinduerne, så ville du miste en masse varme fra boligen, som igen ville skulle varmes op, så varmeregningen ville stige.

Det er dog vigtigt at få luftet tilstrækkeligt ud, så hvis man ikke har et Genvexanlæg, så bruger man altså rigtigt mange penge på dette. Og samtidig vil man ofte ikke få luftet tilstrækkeligt ud, da man ikke vil betale de ekstra penge i varmeforbrug.

Dermed giver anlægget både en besparelse på varmeregningen og et bedre indeklima. Det er rart at tænke på, at luften i ens bolig hele tiden er sund og frisk, hvilket også er en af de vigtigste grunde til det øgede salg af Genvex anlæg. Det giver altså mening at stifte en lån for at få udgifterne til indkøb af et sådan anlæg dækket.

Få mere energi med et godt indeklima

Mange mennesker lever i boliger med et for dårligt indeklima, hvorfor flere lider af hovedpine og træthed. Vi ved alle hvordan den friske luft gør os friske i hovedet og giver os energi, sådan bør det også være i vores boliger.

Så med en relativ lille investering i et af de omhandlede anlæg, kan man altså skabe denne friske luft i ens bolig. På denne måde kan det være med til at give dig mere energi og livsglæde, samtidig med at anlægget tjener sig selv ind i løbet af nogle år.

Der har desuden været perioder, hvor politikerne har givet tilskud til energiforbedrende tiltag på ens bolig. Reglerne bliver ofte lavet om, men spørg altid forhandleren af genvexanlægget, han ved med sikkerhed om det giver et skattefradrag eller andre fordele.

Det sunde indeklima er godt for boligen

Udover at du selv får det bedre, så får din bolig det også bedre af et sundt indeklima. Er der for meget fugt i luften, vil der være en øget risiko for skimmelsvamp, hvilket er meget alvorligt.

Det er derfor vigtigt at forebygge dette, for hvis der først kommer skimmelsvamp i boligen, så bliver det rigtigt dyrt at fjerne dette igen.

Samtidig er mange så allergiske over for skimmelsvamp, at de bliver nødt til at flytte fra deres bolig.

Du passer derfor meget bedre på din bolig, når der er frisk luft hele tiden. Dette gør investeringen i et sådan anlæg endnu bedre, da du på sigt vil undgå diverse dårligdomme fra utilstrækkelig udluftning. Bl.a. vil ens vinduer holde længere, da der ikke dannes så meget kondens på indersiden.

Share.

Leave A Reply