Få lagt sandsten til din nye terrasse

0

Hvad enten du planlægger at lave en ny terrasse eller at renovere den gamle, så kan helt nye sandstenfliser være et godt valg for dig. Det behøver selvfølgelig ikke kun at være til terrassen, da det også kan være til din indkørsel eller andet. Men du kan få de flotteste sandstenfliser til dit nye projekt, hvad enten det er. Du har mulighed for at beregne prisen på fliserne og lægningen af dem, og få et helt uforpligtende tilbud. Der er nemlig en prisberegner som kan regne det samlede beløb ud, for både fliserne i sig selv, og med lægningen af dem. Du kan vælge imellem forskellige former af sandsten, da der både er Chelsea mønster som det kan lægges i, brosten og lange klinker. Alle versioner kan du se eksempler på, på hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilken af stilene du gerne vil have, hvilket underlag de skal lægges på, antal af dæksler og området det skal laves på. Med det kan du se et bud på hvad det ville koste dig at få lavet. 

Fordele ved sandsten

Sandsten er helt naturlige sten som startede som sandkorn, hvorefter de er blevet presset sammen til sten af naturens tryk og varme. Dette materiale er meget hårdt, såvel som det er flot, og er derfor et rigtig godt materiale til at bruge som terrasser og indkørsler og så videre. Du kan også få stenene i forskellige farver og former. Det kan for eksempel være helt sorte sten, eller oliven, og det der hedder antrazit. Alle disse sten kan man lave brosten, fliser, klinker og trappetrin ud af. Du kan altså designe en hel have med sandsten, med forskellige farver og nuancer. Hver sten er altså unik på sin egen måde, med mønster og specifikke nuance. Dette giver en masse personlighed til stenene og hele udseendet samlet. 

Alle sandsten er godkendt af teknologisk institut, da de har en god holdbarhed, levetid samt kvalitet. De vil altså kunne holde til både bil og brug som terrasse og indkørsel i mange årtier. De er også lavet til at kunne holde til vores klima og vejr her i Danmark, både med vind og temperatur. Det eneste der er mere holdbart, ville være sten som granit, som er fuldstændig umuligt at slide op.

Endnu en fordel ved Sandstensfliser er dog at de også er meget skridsikre med deres ujævne og ru overflade. De er altså velegnet til at have omkring i haven og ved pools. De er også meget billigere at købe en sten som granit og marmor, så du kan have holdbare, praktiske og flotte naturlige sten, til en meget billige pris en nogle af de andre muligheder. Du kan få helt gratis rådgivning og uforpligtende tilbud på sandsten til dit hjem, inden du beslutter dig. Der er også mulighed for at se eksempler på sten på udstillinger med de forskellige natursten, og former for belægning med dem. Derudover kan du også regne med god og ordentlig service med et godt produkt. 

Share.

Leave A Reply