Guide: sådan vælger du det rette armatur til dit badeværelse

0

Hvis du er ved at bygge nyt badeværelse, har du sikker opdaget, at der er mange beslutninger at træffe undervejs. Der skal vælges fliser til vægge og gulv, der skal vælge vask og toilet, og så skal du naturligvis vælge nogle lækre armaturer, som lever op til alle dine krav, når det kommer til både stil og funktionalitet. 

 

Armatur til håndvask og bruser er afgørende for din daglige brug af badeværelset, og netop derfor kan det betale sig at bruge noget tid på at tage den rette beslutning, så du kan få nogle lækre armaturer, der passer til dig og dit badeværelse. 

 

Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du går på udkig efter nyt bad armatur til dit badeværelse? Det kan du blive klogere på ved at læse med herunder.

 

Forskellige typer af bad armatur 

Inden du går på indkøb efter armatur til din nye håndvask eller dit nye bad, er det en god idé at sætte dig ind i de forskellige muligheder. Her skal du først og fremmest tage stilling til, om du vil have et bad armatur med ét eller to greb. 

 

Det klassiske valg er bad armatur med to greb, hvor det ene er til koldt vand og det andet er til varmt. Men du kan naturligvis også vælge de mere moderne løsninger, hvor du får ét greb, der skal justeres for at regulere både temperatur og vandtryk. 

 

Den moderne udgave med ét greb er nemmere at betjene, men de andre modeller med to greb kommer også til sin ret, hvis du eksempelvis gerne vil holde en klassisk stil på badeværelset. 

 

Stil og design 

Dit nye bad armatur kommer til at spille en stor rolle for dit badeværelses samlede udtryk, og derfor skal du naturligvis også tænker over stil og design. På badeværelset har du mulighed for at bringe ægte designperler ind ved håndvasken og i badet, og du kan på den måde gøre badeværelset til et helt særligt rum. 

 

Det er dog altid en god idé at vælge bad armatur, der passer ind i den eksisterende stil på badeværelset. Det kommer til at se knivskarpt ud, hvis dit bad armatur passer ind rent stilmæssigt og farvemæssigt, og det gode valg af bad armatur starter derfor med at kigge rundt på badeværelset eller i dine designplaner for at se, hvordan alle elementer kommer til at passe godt sammen. 

 

Du finder rig mulighed for at vælge stilrene armaturer, der har enten en klassisk stil, en moderne stil eller en futuristisk stil, og med et enormt udvalg af armaturer har du altid mulighed for at finde det helt rette armatur, der passer til netop dig og dit badeværelse. 

 

En del af denne beslutning er også at vælge det rette materiale, da materialet har stor betydning for armaturets udtryk. Du kan eksempelvis vælge et bad armatur i krom, i messing, i rustfrit stål eller i et helt andet materiale, og her har du også mulighed for ag matche armaturet til resten af badeværelset.

Share.

Leave A Reply