Håndværk af højeste karat – snedkerkøkkener og walk-in closet

0

Der er ikke noget som det gode håndværk, lavet fra bunden og med den dybeste respekt for materialerne. Lad fingrene glide henover en bordplade af massivt egetræ, eller træd ind i et skræddersyet walk-in closet, og du vil garanteret kunne mærke en forskel fra de billigere, standardmoduler og materialer. Når du investerer i et håndbygget snedkerkøkken eller et walk-in closet, får du et kvalitetshåndværk, med finesse og unikke designløsninger.

 

Et godt håndværk er ikke til at stå for. Det kan tydeligt mærkes, når der er kræset ekstra særligt for materialerne, designet og æstetikken i et snedkerkøkken, walk-in closet eller andre unikke håndværk. Hvis du personligt er interesseret i at få monteret et nyt køkken, eller få opsat et walk-in closet, er det ikke nogen dum idé med et håndbygget snedkerkøkken eller et skræddersyet walk-in closet fra Handcrafted Interior.

Hvorfor vælge et snedkerkøkken?

Der findes mange gode grunde til at vælge et håndbygget snedkerkøkken frem for et standardkøkken, eller de omtalte IKEA-hack køkkener. Et snedkerkøkken er nemlig, modsat IKEA-hack køkkenet, bygget op helt fra bunden af dygtige snedkere. Hvis du har et køkken med skæve mål, skal dette bestemt ikke være en forhindring fra at realisere dine køkkendrømme.

 

Hos Handcrafted Interior tilbyder de en total skræddersyning af dit køkken, som beregnes og afmåles specifikt efter målene i dit køkken. De bedste snedkerkøkkener er nemlig bygget præcist til dit hjem, så det passer som en hånd i en handske, hvad angår både mål, æstetik, design og materialer.

 

Køkkenet er et utroligt vigtigt rum, der indeholder mange funktioner. Derfor skal alle forholdene også være i orden, så de kan yde efter bedste funktionsevne. Et snedkerkøkken fra Handcrafted Interior er af eg, som er kendt for sin styrke og holdbarhed. Her får du altså et ideelt materiale til dit køkken, der kan modstå slid og stærke temperatursvingninger, samt bibeholde sin patina.

 

Her kan du besøge Handcraftedinterior.com og finde et væld af snedkerkøkkener og andre unikke håndværk.

Hvorfor vælge et walk-in closet?

Oplever du også overfyldte skuffer, hvor man må grave dybt ned for at finde frem til tøjet? Et walk-in closet er én måde at løse det på. Her får du et funktionelt og overskueligt blik over din garderobe, hvor stor den end måtte være.

 

Frygt ej, hvis du ikke har uanede mængder plads eller et ekstra rum til rådighed. Et walk-in closet kan du nemlig også få installeret i soveværelset, som kan skilles med en skillevæg. Du kan også få etableret et walk-in closet i en L-form, hvor du både får plads til skabe langs med siderne og i enden af værelset.

 

Et walk-in closet fra Handcrafted Interior kan opsættes enten af dig selv, eller med hjælp fra deres dygtige og fagkyndige snedkere. Deres indretningsarkitekt, kan også hjælpe dig med idéer til designet og de materialer du ønsker.

 

 

 

Share.

Leave A Reply