Hængekøjen kan være perfekt til afslapning i din miljøvenlige have

0

At skulle købe havemøbler kan være rigtig spændende, og der er mange muligheder for hvordan man kan gøre sin miljøvenlige have hyggeligere at opholde sig i. Er du i gang med at gøre din have vildere og mere miljøvenlig? Så vælg en god hængekøje som du kan nyde dyrelivet fra. Hold øje med bier og sommerfugle, og find en hængekøje som passer til leg, afslapning eller begge dele. Mexico og Brasilien er traditionsrige når det kommer til hængekøjer, og begge steder har deres egne fantastiske varianter.

Sådan kan en hængekøje bruges

En hængekøje kan selvfølgelig bruges til at tage en siesta i foråret og om sommeren. Derudover kan en god og slidstærk hængekøje bruges af børn til at lege i. Hvis du skal have en køje som kan bruges til at sove i, men også til børnenes leg, så vælg for eksempel en god hængekøje i stof. Der findes også vævede hængekøjer, og disse giver mere luft til ryggen og egner sig derfor bedre til afslapning. Du finder på nettet et bredt sortiment af hængekøjer som passer til alle formål. 

Mexicansk hængekøje

www.hængekøje.dk finder du masser af god information til hvilken slags hængekøje du kunne vælge. Især den Mexicanske type hængekøje kan pynte i haven, og give lidt ekstra sydlandsk stemning. I Danmark har vi stor tradition for at indrette både hus og have med rene linjer og nedtonede farver. Mexicanske hængekøjer kan siges at gå imod den Nordiske tradition, og giver den miljøvenlige have nogle vildere farver. Du kan bruge vilde og farverige blomster i din have for at komplimentere hængekøjen på en unik måde. Det er let at bestille sin hængekøje på internettet, så du kan sagtens prøve dig ad med to forskellige slags køjer i din have denne sommer. 

Brasilianske hængekøjer i stof

Til forskel fra den Mexicanske hængekøje, er Brasilianske køjer ofte lavet at vævet stof. Dette giver en hel del mere robusthed, og denne type er derfor velegnet til hvis dine børn elsker at bruge hængekøjen som en form for legeplads. Det kan også være at du ikke har børn, men blot ønsker et slidstærkt produkt. I alle tilfælde så kan en Brasiliansk køje være et fantastisk valg som du ved korrekt brug kan have i mange år. Hængekøjer giver det perfekte sted at nyde sin have fra, så man bliver mindet på, hvor skøn og vigtig planeten er.

Nyd naturen i hængekøjen og plant insektvenlige blomster

Mange er gået væk fra at vælge den klassiske grønne og nærmest golfbane-agtige græsplæne, til at bruge naturlige og vilde blomster. At have et mangfoldigt udvalg af planter i sin have, er også en af de bedste måder at støtte bier og andre insekter på. Hvis du for alvor vil give miljøet og dyreliv et boost, så brug sommerfuglebusk og andre planter som insekter vil elske. Der er mange måder at støtte den natur vi har i landet, og at gøre miljøvenlig brug af haven er nok en af de hyggeligste muligheder.

Share.

Leave A Reply