Har du købt en ny bolig grund til nyt hus?

0

Du smiler, ja du er glad. For du har netop købt en ny boliggrund. Og i skal til at bygge et helt nyt hus.

Så nu skal i til at finde de håndværkere, der skal hjælpe jer med at bygge. Og der kan det tit godt betale sig, at kigge og læse lidt på andre håndværkssider. Og steder man kan kigge er:
https://huset-haven.dk & https://haandvaerksmanden.dk som kunne være steder, som havde nogle artikler/ viden man kunne bruge.

Find nogle gode håndværkere

Når man skal renovere eller bygge nyt, så kommer man altid dertil, hvor der skal findes en rørlægger, murer, elektriker, tømrer osv. Og man ved aldrig, hvem man skal vælge.

En god måde er, at spørge hele sit netværk på Facebook. Og gerne firmaer som har en god og sund profil/ anmeldelse på trustpilot.

Men ellers kan man også køre rundt, og se på dem der bygger i området hvor man bor, eller i det nye område hvor man skal bo. Og når man ser noget der er smukt. Så tager man fat i dem der ejer huset, og forhører sig, hvem der bygger for dem, og hvorfor de har valgt disse osv. Og på den måde, kan man få et rigtig godt indtryk af nogen, som allerede laver noget du synes er smukt. Og som laver deres arbejde i en god kvalitet.

Det du selvfølgelig bør gøre, inden du sætter håndværker på sådan et nybyggeri er, at få en arkitekt til at lave nogle skitser. Ja så i når frem til noget, i synes har det i leder efter. Og derefter finde håndværkere der kan klare det.

Og tit kan det godt betale sig, at hvis i finder et troværdigt firma, der laver noget i kan lide. At spørge hvem de samarbejder sammen med, så man derigennem måske kan finde andre håndværkere, som også er gode. Og på den måde, få samlet det team der skal bygge jeres hus.

Men jeg ville altid lede efter firmaer som har nogle referencer. Og så ville jeg opsøge dem, de har lavet noget for. Ja lige så man kan få en fornemmelse for, om der har været uenigheder undervejs osv. Så man er sikker på, det er et byggeri man kan gå ind i, med en vis ro i maven.

Held og lykke med huset, når det engang bliver færdigt 🙂

Share.

Leave A Reply