Har du mistet? Lad en bobestyrer hjælpe med det svære arbejde

0

Når man står i den vanskelige situation som det er, når et familiemedlem afgår ved døden, så er der en masse man skal have styr på. Det gælder selvfølgelig både det følelsesmæssige, men også praktisk er der meget arbejde. Det er i den svære proces en god ide at opsøge den hjælp man kan, og passe godt på sig selv i en svær tid. Måske kan mange huske serien om Arvingerne på DR, og har kunnet genkende hvor svære arvespørgsmål kan være. Her kan en bobestyrer hjælpe.

I tvivl om hvad en bobestyrer laver?

Det er måske ikke alle, der lige er klar over hvad en bobestyrer faktisk laver. Det er dog sådan, at når man skal fordele arven efter en afdød, så hedder det ” at skifte bo”. Det er altid noget, der foregår igennem det, der hedder Skifteretten. Skifteretten hjælper med at finde ud af hvordan boet skal fordeles, og her kan man altså vælge at få en såkaldt bobestyrer til at hjælpe sig. En bobestyrer er en advokat, der simpelthen hjælper med at fordele arven mellem arvingerne. Der kan nemlig opstå mange stridigheder i en arveproces, måske også i familier hvor man ikke troede det, og derfor kan det være en god ide at få hjælp med arven fra en person, der ikke er medlem af familien.

Få landsdækkende dødsbobehandling

Hvis du er på udkig efter en bobestyrer, så kunne det være en rigtig god ide at opsøge Hviid Advokater A/S. Der finder du nemlig erfarne advokater, som har over 27 års erfaring med behandling af dødsboer. Du kan hurtigt bestille en uforpligtende samtale, og ved denne finde en bobestyrer pris, som passer til lige der hvor du står. Du får selvfølgelig de samme kontaktpersoner gennem hele forløbet, og kan på den måde føle dig mere tryg i en i forvejen vanskelig situation. På hjemmesiden kan du nemt og overskueligt se forskellige prismuligheder, og også bestille tid til en uforpligtende samtale. I en svær tid er det meget vigtigt, at du ikke presser dig selv unødvendigt, og derfor er det en god idé, at få hjælp til noget af det vanskelige arbejde. Eftersom Hviid Advokater A/S dækker hele landet, skal du heller ikke være bekymret hvis du ikke lige bor i København. Der er altså mange gode grunde til at finde en bobestyrer hos Hviid Advokater A/S.

Share.

Leave A Reply