Hold en klimavenlig ferie

0

Det har været godt for klimaet, at der er langt færre, der har fløjet i 2020. Hvis du er typen, der går op i klimaet, så kan du også selv vælge at holde en klimavenlig ferie. Læs mere om det her, og bliv inspireret.

Gør haven klar til hjemmeferie til blomster

Den mest klimavenlige måde du kan holde ferie på, er naturligvis ved at blive i Danmark. Hvis du er klar til at holde en ferie i Danmark, så skal din have også være det, så du har et rart sted at være. Der er flere ting, man skal have styr på, hvis man skal gøre have klar til hjemmeferie. Du skal f.eks. finde nogle blomster, du kan lide, som pryder haven. Det kan f.eks. være blød storkenæb, som er en nem plante at holde. Denne skal du hverken gøde eller vande – du skal bare placere den et sted, hvor den får godt med sol.

Gør haven klar til hjemmeferie med møbler og indretning

Det er naturligvis også vigtigt, at din have er funktionel. Den skal ikke bare være pæn, du skal også kunne bruge den. Derfor kan det være nødvendigt at finde gode møbler til haven. Du kan finde bord og stole, så der er plads til dig og familien – og måske flere til. Det kan også være, du synes, det kunne være hyggeligt at have en hængekøje – så skal du da anskaffe dig sådan en. Du skal også tænke på, hvad haven skal bruges til. Vil du f.eks. gerne have mulighed for at holde grillaften sammen med vennerne, så skal du have et område, der tillader dette. Du skal naturligvis også have en grill.

Tag på ferie med bil eller tog

Hvis du gerne vil til udlandet, så er der måder, du kan gøre det på, som er mere klimavenligt end at tage flyet. Du kan f.eks. transportere dig via bil eller tog – det belaster ikke klimaet i samme grad, som en flyvetur gør det.

Ikke råd til ferie?

Hvis du ikke har råd til ferie, men virkelig har brug for en, så lån penge i dag. Der er ingen skam i at låne penge. Livet skal leves nu, og man skal ikke altid vente på, at man har råd til gode oplevelser. Alle kan have brug for at koble af nogle gange, og en ferie er nogle gange lige præcis dét, der skal til.

Share.

Leave A Reply