Jorden har det for varmt og vi kan ikke bare sådan skruen ned for varmen

0

Det er varmt. Alt for varmt. Og vi kan ikke bare åbne et vindue og fjerne varmen for jorden. Man fristes til at sige, at vi er nødt til at få noget luft ind her! Men selv hvis der kom frisk luft ind, ville det ikke gøre den store forskel. Jorden er for varm, og vi kan ikke undslippe varmen. Medmindre vi gør noget ved industrien der forbruger alt den CO-2 vi har brug for. Hos www.pack2.dk er det muligt at starte den grønne omstilling. De har pap til forsenselder og massere af grønne alternativer!

Tænk på miljøet

Der er ingen tvivl om, at jorden bliver varmere hvert år. Og med de stigende globale temperaturer er det vigtigere end nogensinde før for virksomheder at tage skridt til at blive grønnere. En måde at gøre dette på er ved at bruge pap til forsendelser i stedet for plast- eller styroporemballage. Pap er en vedvarende ressource, og det kan genbruges og genanvendes flere gange. Når du bruger karton til forsendelse, kan du bidrage til at reducere din virksomheds CO2-fodaftryk.

Det handler ikke kun om miljøet

Det handler selvfølgelig ikke kun om miljøet. Der er også andre fordele ved at bruge karton til forsendelse. Pap er meget lettere end plastik, så det sparer på brændstofomkostningerne ved transport af forsendelser. Og da det er biologisk nedbrydeligt, ender det ikke på en losseplads, som det er tilfældet med styroporemballage. Så næste gang du skal sende en forsendelse, bør du overveje at bruge pap i stedet for plastik eller styropor. Det er godt for miljøet, og det er godt for din bundlinje.

Det vigtigste problem er at løse CO-2 krisen

Det er vigtigt at løse CO-2-problemet, fordi det er årsag til, at jorden bliver varmere. Hvis vi ikke tager fat på CO-2-problemet, vil Jorden fortsat blive varmere, og det vil være vanskeligere at løse problemet. Planeten oplever allerede virkningerne af klimaændringerne, og det bliver kun værre, hvis vi ikke tager skridt til at reducere vores CO 2-emissioner.

Den grønne omstilling er på vej

Den grønne omstilling er i gang. Flere og flere virksomheder skifter til vedvarende energikilder og bliver grønnere. Det er godt nyt for miljøet, og det er også godt nyt for erhvervslivet. Når en virksomhed bliver grøn, reducerer den ikke blot sit CO2-fodaftryk, men sparer også penge på energiomkostningerne. Det kan være svært at skifte til vedvarende energi, men det er det hele værd. Det hjælper ikke kun miljøet, men det hjælper også en virksomhed til at blive mere effektiv og konkurrencedygtig. Og som vi alle ved, er fremtiden for erhvervslivet at blive grøn. Så hvis du overvejer at blive grøn, skal du ikke tøve. Det er det rigtige at gøre for miljøet, og det er det rigtige at gøre for din virksomhed. Pap er blot én måde at blive grøn på. Der er mange andre måder at reducere din virksomheds CO2-fodaftryk på. Men uanset hvad du gør, så sørg for at gøre noget. Jorden er afhængig af det. Hvis vi alle sammen skal overleve så er vi nødt til at ændre vores måde at være på.

Share.

Leave A Reply