Min mikrofon der ikke virkede under mit opkald

0

Der var en tirsdag eftermiddag. Jeg sad og passede butikken. Jeg sidder i kassen, men der var ikke særlig mange kunder. Jeg lavede ikke rigtig noget, andet end at slappe af. Til dagligt arbejder jeg i en tøjbutik, hvor jeg har arbejdet i nogle måneder. Jeg kunne rigtig godt lide arbejdet, og hjælpe kunderne, med at finde noget tøj der lige var for dem. Jeg kom på arbejder klokken 11 i dag, og har været her lige siden. Jeg skal være her til 18 før jeg har fri. Jeg skulle ikke rigtig så meget i dag. Efter arbejde skulle jeg bare i træningscenteret og træne lidt. Måske 1 time eller 2. Efter det skulle jeg bare hjem og slappe af. Da klokken endelig blev 18 fik jeg fri, og tog mod træningscenteret. Jeg fik trænet i 2 timer, og det var virkelig god træning. Efter tog jeg hjem, for at spise noget mad. Jeg var hundesulten. Jeg lavede en god sandwich der virkelig mættede mig. Klokken blev sent, og jeg kunne mærke at jeg begyndte at være træt. Jeg valgte derfor at lægge mig til at sove. Jeg faldt ret hurtigt i seng, og vågnede næste dag. Da det blev næste dag, tog jeg så på arbejde igen. Jeg begyndte dagen med ringe til min kæreste for at snakke lidt med hende. Min lyd var virkelig dårlig, og jeg kunne næsten ikke høre hende. Jeg vidste ikke hvad der var galt med min mobil, men jeg valgte at tage ned til fixphone.dk, hvor de fik min mikrofon skiftet virkelig hurtigt, og billigt. Jeg ringede igen med min kæreste, og det hjalp virkelig. Jeg kunne tydeligt høre hende, og fandt ud af at det virkelig var mikrofon den var galt med. Tusind tak fixphone.

Share.

Leave A Reply