Når man skal i byen

0

Det er ikke helt let når man skal ud og more sig med sine venner i byen. I hvertfald ikke hvis man er single og gerne vil finde en ny fyr. Det hele handler nemlig om førstehåndsindtrykket. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at man vurderer og dømmer i det første øjekast man ser en anden person. Derfor er det super vigtigt at man selv synes at man ser godt ud, når nu man skal i byen. Er du ikke til kjoler, så hop i dine tætsiddende jeans og en fin lille top. 

Det hele skal bare spille

Man skal være moderne og alligevel skille sig ud, så man ikke ligner alle de andre. Man skal have sit personlige præg, og stadig føle sig komfortabel i det man har på. Det er ligeledes videnskabeligt bevist, at har man tøj på man føler sig tilbage i, udstråler man mere selvsikkerhed, i forhold til, hvis man havde noget tøj på man følte sig ukomfortabel i. Det er derfor vigtigt at du tager det tøj på, som du føler er rart, og som du synes pakker til din kropsform. Lad vær at tage de stiletter på, bare fordi dine veninder gør. Du ved jo godt, at du efter 2 timer, begynder at få rimelig ondt i dine trædepudder, og du ender gang på gang med at tage dem af, og hvor stilfuld ser man sige ud med det lækreste outfit, man med bare tæer? 

Sko passer til ens personlighed

Sko signalere faktisk lidt ud fra hvordan man er som person. 

Går du altid i høje hæle, kan det være fordi du har et stilfuldt job, hvor der kræves hæle, og du er blevet så vant til at gå i dem, at du nærmest ikke kan gå i andet. Det kan også være fordi at du er typen der gerne vil have opmærksomhed. Typen der gerne vil skulle dig ud. Typen der bare tager stiletter på, for at prøve noget nyt. Normal er kvinder med høje hæle ret sprælske og impulsive personer, hvor der helst skal ske noget hele tiden, ellers begynder de at kede sig.

Går du altid i flade sko, så er du typen der elsker at slappe af. En type der er stille og rolig, og nogen gange lidt genert. Flade sko, som i tale om kondisko, er noget man kan have på hver dag, også til fest. Man udstråler at man hviler i sig selv, og at man er glad for hvordan man nu ser ud. Det er typen der enten ikke kommer så meget ud, eller typen som bare ikke er vant til at have høje hæle på overhovedet, uden at brække et ben eller to. 

Tag nu bare det sæt tøj på, som du føler dig godt tilpas i. Tag de par støvler på, som du ved at du kan have på hele dagen, men som også passer til din tøj. Det vil i sidste ende give dig den komfortable følelse, som udstråler at du har styr på dit liv. At du godt kan lide at skille dig ud, men alligevel gør det på en stille og rolig måde. 

Share.

Leave A Reply