Sådan kan du hjælpe biodiversiteten i Danmark

0

Hvis du godt kan lide klima og miljø, så vil du sikkert også gerne være med til at gøre noget godt for klimaet. En af de ting, der kan påvirke klimaet meget negativt, er en dårlig biodiversitet. Biodiversitet er et begreb, der dækker over, hvor mange biologiske arter, der findes i naturen. Hvert år er der f.eks. flere arter, der dør – det giver en ringere biodiversitet, fordi der så er mindre diversitet i naturen!

Det er skræmmende, men heldigvis kan i alle sammen gøre noget for at hjælpe. Ja – også dig! Læs med her, og bliv lidt klogere på det hele!

Plant flere planter

Grunden til, at der er så mange arter, der dør, er, at arterne ikke har de rette vilkår for at overleve. De mangler et område, der har de nødvendige ressourcer for artens overlevelse. Det er når menneskelig aktivitet indblandes, at biodiversiteten kommer i fare.

Det er den nemlig, fordi vi har manipuleret så meget af vores jord, hvilken har betydet, at vi har taget flere arters hjem.

Hvis du gerne vil hjælpe arterne og give dem en bedre chance for at overleve, så skal du altså til at plante nogle planter. Køb en brombærbusk her, så får du også selv noget ud af det. Du kan også købe mange andre slags planter – jo flere, jo bedre.

Har du ikke råd til at hjælpe biodiversiteten?

Hvis du gerne vil hjælpe biodiversiteten, men ikke føler, du har råd til det, så kan du tage et sms lån hurtig udbetaling – her får du hurtigt penge mellem hænderne, så du har råd til at købe det, du skal bruge – f.eks. planter til haven.

Det er heller ikke kun noget godt, du gør for dig, du hjælper jo også biodiversiteten, så du kan gøre det med ekstra god samvittighed!

Share.

Leave A Reply