Sommerhus nybyg

0

Går du med overvejelser om enten at købe eller bygge et nyt sommerhus? Det er en stor beslutning og særligt hvis man hælder til at bygge nyt sommerhus, er der mange overvejelser og beslutninger der skal træffes.

Sommerhus nybyg er specialet for Stenhøj Husene i Frederikshavn, som har bygget fritidshuse i træ siden 1962, hvor tømrermester Keld Nielsen startede produktionen. I dag har Stenhøj Husene bygget mere end 3.500 sommerhuse rundt omkring i hele Danmark og dette sommerhus byggefirma er et af Danmarks ældste.

Virksomheden består af mere end 40 medarbejdere, hvor af flere har mere end 30 års erfaring i branchen. Det betyder at virksomheden har et enormt kendskab til løsninger og materialevalg, når der skal bygges sommerhus. Det giver dig som bygherre en dejlig ro i maven. Du kan trykt overlade byggeriet til Stenhøj Husene og vide at det er i trygge hænder.

I selve byggeprocessen tilknyttes en erfaren byggesagkyndig. På den måde har du altid en at tage kontakt til, hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med sommerhus byggeriet.

Stenhøj Husene har udstillingshuse flere steder i Danmark. Så hvis du ønsker inspiration til dit byggeri, er mulighederne mange. Byggefirmaet har en række standard modeller, som kan varieres i størrelse og indretning. Samtidig er Stenhøj Husene åbne overfor at imødekomme dine helt specielle ønsker til dit drømmehus. Der er med andre ord ikke rigtigt nogen begrænsninger for hvordan dit hus kan designes.

En af de store overvejelser ved et sommerhus nybyg er de mange materialevalg der skal træffes. Her kommer Stenhøj Husenes store erfaring dig som bygherre til gode. Firmaet har masser af gode ideer til materiale sammensætning. Både når det gælder kvaliteten og udtrykket i dit sommerhus.

Hvis du selv ønsker at deltage i byggeriet, er det også en mulighed. Stenhøj Husene kan levere et såkaldt skalhus, hvor alt det udvendige er lavet og huset er lukket. Herefter kan du selv overtage byggeriet og færdiggøre den indvendige del.

Så skal du bygge sommerhus, så tag fat i Stenhøj Husene og bliv inspireret.

Share.

Leave A Reply