Spar penge på varmeregningen med disse 3 tiltag

0

Vi har alle lyst til at spare penge, hvor end det er muligt. Der er dog en del husejere, der ikke benytter sig af disse 3 yderst profitable og energibesparende tiltag, som du kan læse om her i artiklen. Det kan være på grund af finansieringen, da det koster lidt at spare på længere sigt. Har du derfor altid drømt om at gøre dit hus mere energivenligt, så kan du hente hjælp til det økonomiske hos MiniFinans. Miljøet og pengepungen takker dig i sidste ende, og selvom du ikke benytter alle 3 tiltag, så kan små skridt sagtens ses på regningen i sidste ende.

Sådan får du en billigere og miljørigtig varmeregning

Der er rigtig mange ting, som du kan gøre for at din varmeregning bliver billigere og mere energirigtig. Du kender sikkert en del af dem, og der er nok også noget, som du gør i forvejen. Det er alt fra store tiltag som efterisolering til mindre vaner som at skrue ned for radiatorne.

Få installeret energirigtige vinduer

Vinduerne er den største synder, når det kommer til energitab, og dette er et hyppigt fænomen i ældre huse og lejligheder, hvor vinduerne ikke er blevet skiftet i flere år. Derfor kan du med fordel spare rigtig mange penge over længere tid, hvis du udskifter dine gamle vinduer med nye, energivenlige erstatninger.

Investér i en varmepumpe

En varmepumpe sørger for at holde boligen varm både sommer og vinter, og det gør den på en meget energivenlig måde. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, så du kan sagtens finde en til dit behov. Pumpen fungerer således, at den tager varme fra udeluft eller jord og overfører til dine radiatorsystemer.

Energivenlige hårde hvidevarer

Hvis det alligevel er på tide at udskifte opvasker, tørretumbler og vaskemaskine, så kan du med fordel spare nogle penge på varmeregningen ved at investere i energivenlige hårde hvidevarer. Du skal gå efter dem med et højt energimærke – gerne A+++. Du kan også ønske dig det i gave, hvis du er løbet tør for idéer.

Det kræver ikke meget for at opnå gode resultater

Når det kommer til din varmeregning, så kan du sagtens opnå gode resultater ved at tage en eller to af disse tiltag til dig. Det er selvfølgelig lidt dyrt i begyndelsen med alt det nye, der skal købes, men det tjener sig selv ind over tid.

Share.

Leave A Reply