Start din egen vegetariske opskrifts blog

0

Det er ikke blot moderne, men også godt for klimaet at være mere grøn. Det gælder både, når vi snakker energi, men også madvarer. Når du sparer på kødet, sparer du også på vores dyrebare klima. Hvis du ikke er klar til at fjerne kødet permanent fra din kost, så start med at lave nogle kødfrie dage i ugen. Har du været vant til at aftensmaden hver dag, indeholdt kød og en bestemt tilbehør, så kræver det en form for kreativitet at skabe retter, hvor kødet ikke mangles. Når du finder alle disse, hvorfor så ikke dele det med andre og start din egen madblog?

Opstil bloggen så folk bliver fanget

Der findes et utal af forskellige slags blog derude på det store internet. Derfor kan det være svært at skaffe besøgende og skille sig ud fra mængden. Du skal derfor designe og markedsføre din blog, så andre bliver fanget af den og får lyst til at formidle den videre til deres venner. Det gør du på to måder. Først skal du skabe et flot design, der er indbydende. Herefter skal du markedsføre bloggen. Det kan du gratis gøre gennem de sociale medier. Her kan du ugentligt dele nye opskrifter eller billeder fra køkkenet.

Pas på dig selv, når du arbejder mere

Når bloggen er oppe og køre, så vil du automatisk komme til at bruge mere tid foran din computer. Der skal skrives blogindlæg, opskrifter, deles billeder og promoveres. Du skal derfor anskaffe dig det rette udstyr, så du ikke opnår skader grundet dit nye og spændende projekt. Du har sikkert hørt om en mussearm eller voldsomme nakkespændinger. Undgå dette ved at investere i det lækre contour design, som forebygger arbejdsskader ved at skåne dine sener og muskler.

Find samarbejdspartnere

Bliver din blog en succes, så kan det være en fordel at finde nogle samarbejdspartnere. Det kan være, at du kender influencers, som går meget op i dyrevelfærd såvel som klimaet. Denne kan give dig en masse reklame for din blog, hvorigennem du vil opnå mange flere besøgende. Du kan også på sigt indgå et samarbejde med et forlag og få udgivet dine opskrifter i en bog, som kan sælges i din lokale boghandel.

Share.

Leave A Reply