Tryg vandleg med badevinger fra Filibabba

0

Det velkendte danske børneunivers Filibabba designer smukke babyprodukter i et tidløst design, hvor bæredygtighed og kvalitet altid er i højsædet! Høj kvalitet og omtanke for miljøet er ingen undtagelse i de fine badevinger fra Filibabba. Find lige netop det par Filibabba badevinger der passer allerbedst til dit barn og se hvordan svømning bliver trygt og let som en leg.

Vi ved alle hvor svært det kan være at lære og svømme og ikke mindst hvor utrygt det kan være når man ikke bare lige kan nå bunden. Derfor kan et par badevinger være det helt perfekte hjælpemiddel til at gøre tiden i vandet trygt og ikke mindst sjovt. Med Filibabbas badevinger gør du det til en god oplevelse at lære at svømme og ikke mindst mega sjovt for alle!

Badevinger til at gøre svømning sjovt og sikkert

Uanset om dit barn skal en tur på stranden eller ned og køle af i poolen på en varm sommerdag er badevinger helt sikkert et must-have til dit barn. Filibabba kombinerer som altid smukke designs med kvalitet i top og miljøvenlige materialer og de mange fine badevinger er absolut ingen undtagelse! Læs mere om hvorfor du skal vælge Filibabbas badevinger lige her:

  • Smukke designs til alle – Som alle andre af Filibabbas produkter er deres badevinger enormt gennemtænkte når det handler om design og brugervenlighed og du kan altid være sikker på at finde en version der passer perfekt til lige netop dit barn! Disse badevinger kommer i flere mønstre og farver så du kan finde lige netop det par der er jeres yndlings!
    . ved at finde et fint par der passer til badetøjet kan det være nemmere at lokke dit barn til at bruge badevinger.
  • En tryg start – Det kan være enormt svært at lære at svømme – specielt når man kommer på dybt vand. Men med et par badevinger på armene gør det oplevelsen langt sjovere og ikke mindst meget mere tryg! På den måde giver du dit barn den bedst mulige start på og det gør det meget nemmere for dit barn og ikke mindst dig selv. Der bliver stillet enormt høje krav til børneprodukter på markedet og badevinger er ingen undtagelse. Derfor kan du trygt vælge Filibabbas badevinger, for ikke nok med at de er godkendte på alle sikkerhedsmæssige leder og kanter så går de også op i så meget mere end blot sikkerhed.
  • Miljøvenlige materialer – Vi skal alle være på denne jord og det er vigtigt at vi giver en sund planet videre til de næste generationer. Derfor er det enormt vigtigt at vi vælger miljørigtigt når vi køber produkter til os selv og ikke mindst vores børn. Filibabba har altid klimaet med i tankerne, når de udvikler et nyt produkt. Derfor er disse badevinger også fremstillet i 100% miljøvenligt PVC, der selvfølgelig er fri for BPA og phthalater og så er badevingerne naturligvis også CE-mærket. Det er vigtigt at tage de rigtige valg, specielt når det er til vores børn og disse badevinger fra Filibabba er lige netop det rigtige valg.

Gør vandleg trygt og sjovt

Leg i vandkanten og badutspring i poolen er et sikkert sommerhit hos mange børn, men det kan godt være ret utrygt at komme på dybt vand. Derfor er badevinger helt perfekte til at gøre vandleg både sjovt og trygt. Badevinger kan hjælpe dit barn til at lære at flyde og ikke mindst svømme da det sikrer opdrift og på den måde kan man nemmere udfordre sig selv på lidt dybere vand.

Badevinger er virkelig det oplagte valg til dig, der gerne vil gøre det trygt for dit barn at boltre sig i vand!

Share.

Leave A Reply