Varemærkeregistrering: Hyr et digitalt advokatfirma til at hjælpe dig igennem processen

0

Som virksomhedsejer har du mange ting at holde styr på. En del af dem relaterer sig til dine konkurrenter. Ingen virksomhed kan trives uden kunder. Derfor er det selvsagt vigtigt, at du gør, hvad du kan for at sikre, at dine kunder ikke forlader dig.
 Hvis du gerne vil sikre trivsel og vækst for din virksomhed, bør du udover at levere upåklagelige ydelser, også have styr på din brandingstrategi. I denne forbindelse er et varemærke essentielt. 

Hvad er et varemærke? 

Varemærkets væsentlighed skyldes, at varemærket sikrer din virksomhed genkendelighed. Et varemærke tillader dig at adskille dig fra dine konkurrenter, og med et varemærke kan du for eksempel sende et signal til dine kunder om kvaliteten af din virksomheds ydelser. 
 Da der findes utallige eksempler på virksomheder, der kopierer og stjæler fra hinanden, er det altafgørende, at du beskytter dit varemærke. Det gør du bedst ved varemærkeregistrering. 

Hvad er varemærkeregistrering? 

I Danmark foregår varemærkeregistrering ved, at dit varemærke bliver registreret hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Dansk varemærkeregistrering tillader dig at beskytte dine rettigheder til for eksempel navne, slogans og logoer i hele landet, og alle varemærkeregistreringer er gyldige i 10 år. 
 Nogle virksomheder vælger selv at stå for processen, men denne løsning er sjældent den bedste. Du kan med fordel vælge i stedet at lade et digitalt advokatfirma på https://nemrettighed.dk/produkt/varemaerkeregistrering/ klare registreringen for dig. 

Hvorfor hyre et digitalt advokatfirma til varemærkeregistrering? 

Der er adskillige grunde til, at du bør hyre et digitalt advokatfirma til at hjælpe dig med din varemærkeregistrering. Først og fremmest har de fleste digitale advokatfirmaer det til fælles, at de arbejder hurtigere og billigere end traditionelle advokatfirmaer. Hvis du generelt er fokuseret på at holde din virksomheds udgifter nede, er der derfor god grund til at henvende dig hos en digital advokat, når du har brug for hjælp til en juridisk sag. 
 Nogle af de digitale advokatfirmaer, der beskæftiger sig med varemærkeregistrering, tilbyder dig en gratis forundersøgelse. Det betyder, at din advokat kvit og frit vil undersøge andre mærker på markedet, som ligner dit, og at han eller hun dertil vil give dig en vurdering af, om du potentielt set kan løbe ind i indsigelser fra andre rettighedshavere i løbet af din ansøgningsproces. 

Og når du hyrer et digitalt advokatfirma til varemærkeregistreringen af din virksomhed, kan du føle dig sikker gennem hele processen. Advokatfirmaet vil nemlig både rådgive dig om eventuelle hindringer og vareklasser, varetage al korrespondance med Patent- og Varemærkestyrelsen, lave og indsende din registrering og udarbejde en personlig IPR-mappe for dig. 

Beskyt din virksomhed 

Selv den bedste forretningsidé kan falde til jorden, hvis du ikke formår at beskytte dit firma som helhed. Har du en god idé, bør du altid sørge for at sikre, at den bliver hos dig. Og det kan du blandt andet gøre ved – med hjælp fra et digitalt advokatfirma – at beskytte dit varemærke.

Share.

Leave A Reply