Villa ejer i lyngby tager konsekvensen.

0

Når man er alkoholiker, skyldes det, at man har en afhængighed, hvor man ikke længere formår at styre sin trang til alkohol. Det er i stedet blevet en nødvendig del af hverdagen og livet, som man oplever et behov for. I denne artikel kan du læse om nogle af skyggesiderne ved at have et alkoholmisbrug. De er naturligvis ikke så få, og derfor bør du være enormt opmærksom på forbruget af alkohol; både hos dig selv og dine nærmeste.

Du bruger unødvendigt mange penge, der kunne have været brugt på mange andre gode ting

Penge er værdifulde, og de hænger ikke på træerne. Derfor er det også ærgerligt med tanken om, hvor mange penge du spilder på at købe alkohol. Det er flydende væske, der blot kommer ind i systemet og ud igen. Det bliver stort set ikke mere spild af penge for en midlertidig rus, du hele tiden har behov for at holde ved lige. Det bliver hurtigt utroligt mange penge, og det er altså penge, du kunne bruge på mange andre langt mere fantastiske ting – som fx rejser.

Du kan ende med ikke at kunne betale dine regninger

Når du bruger så mange penge på alkohol, kan du miste overblikket over din økonomi på en måde, så du til sidst ikke kan betale dine regninger. Det kan gøre, at din mobil bliver lukket, du mister adgang til varme og mange andre konsekvenser.

Du mister forbindelser

Det kan også være, at du oplever, at dine kontakter falder fra. Det kan både være familie og venner. Du orker af ren kærlighed ikke at se dig falde dybere ned og forsvinde ind i alkoholen, og derfor er en konsekvens, at de er nødt til at vælge dig fra, da du ender med at gøre dem ulykkelige.

Du må flytte fra din villa

For at vende tilbage til økonomien, så kan udgifterne bliver så store og uoverskuelige, at du er nødsaget til at flytte fra din villa, fordi du ikke længere har råd til at bo der. Det er en af de sidste ting, man har lyst til at miste på grund af alkohol; sin trygge base, som er hjemmet, hvor man netop kan finde tryghed og være sig selv. Dette er da også et af de største tegn på, at man har fejlet og lader alkoholen bestemme for meget i livet. Det kan være svært at vende, men det er heldigvis muligt.

Share.

Leave A Reply